Werken aan de generatie van de toekomst
menu

Amsterdam zoekt onderwijstalent!

Werken in het onderwijs is werken aan de generatie van de toekomst. Daarom vindt Het Schoolbureau het beroep van leraar het mooiste dat er is. In opdracht van de gemeente Amsterdam zoeken wij momenteel aankomende leraren voor het primair en voortgezet onderwijs in Amsterdam. Hiervoor organiseren wij op regelmatige basis informatiebijeenkomsten in samenwerking met het Werkgevers Servicepunt Groot-Amsterdam.

Op deze informatiebijeenkomsten leggen wij uit wat je kunt verwachten van het onderwijs, welke kennis en vaardigheden nodig zijn om een goed docent te zijn en welk perspectief een baan in het onderwijs je biedt. Aan de orde komen niet alleen alle ins en outs van het onderwijs, ook de opleidingsmogelijkheden en het speciale Onderwijsarrangement worden uitgebreid besproken.

 

Primair Onderwijs

De eerstvolgende informatiebijeenkomst voor werken in het primair onderwijs zal op donderdag 17 oktober 2019 van 14.00 tot 16.00 uur plaatsvinden bij het UWV op Delflandlaan 3-5 in Amsterdam.

Voor wie?
De informatiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen die interesse heeft om les te gaan geven op een basisschool in Amsterdam en in het bezit is van tenminste een HBO-diploma. Ook mensen met een “slapende” bevoegdheid zijn van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie over het Onderwijsarrangement PO van Het Schoolbureau.

 

Voortgezet Onderwijs

De eerstvolgende informatiebijeenkomst voor werken in het voortgezet onderwijs zal op vrijdag 18 oktober 2019 van 14.00 tot 16.00 uur plaatsvinden bij het UWV op Delflandlaan 3-5 in Amsterdam.

Voor wie?
De informatiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen die interesse heeft om in Amsterdam les te gaan geven in één van de tekortvakken, te weten Duits, Nederlands, klassieke talen, wiskunde, scheikunde, natuurkunde of informatica én bereid is hiervoor een lesbevoegdheid te halen. De bijeenkomst is alleen interessant voor deelnemers met een afgeronde HBO- of WO-opleiding, die grote verwantschap heeft met één van genoemde tekortvakken. Ook mensen met een “slapende” bevoegdheid zijn van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie over het Onderwijsarrangement VO van Het Schoolbureau.

 

Afbeeldingsresultaat voor logo gemeente amsterdam

Direct aanmelden informatiebijeenkomst primair of voortgezet onderwijs.

Bijeenkomst (verplicht)

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Geboortedatum

Aanmelding via: (verplicht)