Innovatief op de onderwijsarbeidsmarkt
menu

Amsterdam zoekt onderwijstalent!

Werken in het onderwijs is werken aan de generatie van de toekomst. Daarom vindt Het Schoolbureau het beroep van leraar het mooiste dat er is. In opdracht van de gemeente Amsterdam zoeken wij momenteel aankomende leraren voor het primair en voortgezet onderwijs in Amsterdam. Hiervoor organiseren wij iedere maand informatiebijeenkomsten in samenwerking met het Werkgevers Servicepunt Groot-Amsterdam.

Op deze informatiebijeenkomsten leggen wij uit wat je kunt verwachten van het onderwijs, welke kennis en vaardigheden nodig zijn om een goed docent te zijn en welk perspectief een baan in het onderwijs je biedt. Aan de orde komen niet alleen alle ins en outs van het onderwijs, ook de opleidingsmogelijkheden en het speciale Onderwijsarrangement worden uitgebreid besproken.

 

Primair Onderwijs

Er zijn momenteel geen informatiebijeenkomsten “Werken in het Primair Onderwijs” gepland.

Voor wie?
De informatiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen die interesse heeft om les te gaan geven op een basisschool in Amsterdam en in het bezit is van tenminste een HBO-diploma. Ook mensen met een “slapende” bevoegdheid zijn van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie over het Onderwijsarrangement PO van Het Schoolbureau.

 

Voortgezet Onderwijs

Er zijn momenteel geen informatiebijeenkomsten “Werken in het Voortgezet Onderwijs” gepland.

Voor wie?
De informatiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen die interesse heeft om in Amsterdam les te gaan geven in één van de tekortvakken, te weten Nederlands, Duits, klassieke talen, wiskunde, scheikunde, natuurkunde of informatica én bereid is hiervoor een lesbevoegdheid te halen. De bijeenkomst is alleen interessant voor deelnemers met een afgeronde HBO- of WO-opleiding, die grote verwantschap heeft met één van genoemde tekortvakken. Ook mensen met een “slapende” bevoegdheid zijn van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie over het Onderwijsarrangement VO van Het Schoolbureau.

 

Direct aanmelden informatiebijeenkomst
primair of voortgezet onderwijs.

Bijeenkomst 

Naam

Email

Aanmelding via: