Innovatief op de onderwijsarbeidsmarkt
menu

Crash Course in Primair Onderwijs

De Crash Course in Primair Onderwijs vormt de eerste fase van het Onderwijsarrangement. Tijdens deze onderdompelingscursus leer je niet alleen de theoretische beginselen van het lesgeven, maar ervaar je bovendien in de praktijk wat het betekent om voor de klas te staan.Omdat de volledige cursus plaatsvindt op een basisschool, leer je ook de school als werkomgeving goed kennen.

De Crash Course bestrijkt elf aaneengesloten dagen (inclusief twee weekeinden) en wordt afgesloten met een individueel gesprek. Daarin evalueren we samen met jou je geschiktheid en je motivatie voor het onderwijs en maken we een sterkte-zwakte analyse in relatie tot je toekomstige leraarschap.

Voordat je je kunt aanmelden voor de Crash Course dien je eerst een informatiebijeenkomst bij te wonen. Je kunt je hiervoor aanmelden via de agenda. Daarna kun je je aanmelden voor de Crash Course door je CV en motivatie te mailen naar info@schoolbureau.nl. Na het intake-/selectiegesprek wordt bepaald of je geschikt bent voor ons traject en word je ingedeeld bij een Crash Course.

13/11/2020
23/11/2020
Nog niet bekend
Vol
op aanvraag