Werken aan de generatie van de toekomst
menu

Informatiebijeenkomst “Werken in het Voortgezet Onderwijs” 15-03

Op deze informatiebijeenkomst leggen wij u uit wat u kunt verwachten van het voortgezet onderwijs, welke kennis en vaardigheden nodig zijn om een goed docent te zijn en welk perspectief een baan in het voortgezet onderwijs u biedt.

Aan de orde komen niet alleen alle ins en outs van het onderwijs, ook de opleidingsmogelijkheden en het speciale Onderwijsarrangement, van stage naar werk in het onderwijs, wordt uitgebreid besproken. Naast de projectleider van Het Schoolbureau is er ook een adviseur van het Werkgevers Servicepunt  aanwezig voor het beantwoorden van uw vragen.

Voor wie?
De informatiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen die interesse heeft om les te gaan geven in één van de tekortvakken, te weten Duits, Nederlands, klassieke talen, wiskunde, natuurkunde, scheikunde of informatica én bereid is hiervoor een lesbevoegdheid te halen. De bijeenkomst is alleen interessant voor deelnemers met een afgeronde HBO- of WO-opleiding, die grote verwantschap heeft met één van genoemde tekortvakken. Ook mensen met een “slapende” bevoegdheid zijn van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie over het Onderwijsarrangement VO van Het Schoolbureau.

15/03/2019
14.00 tot 16.00 uur
Werkatelier, Delflandlaan 3-5 te Amsterdam
50
gratis