Werken aan de generatie van de toekomst
menu

Crash Course in Voortgezet Onderwijs

De Crash Course in Voortgezet Onderwijs vormt de eerste fase van het Onderwijsarrangement. Tijdens deze onderdompelingscursus leer je niet alleen de theoretische beginselen van het lesgeven, maar ervaar je bovendien in de praktijk wat het betekent om voor de klas te staan.Omdat de volledige cursus plaatsvindt op een school, leer je ook de school als werkomgeving goed kennen.

De Crash Course bestrijkt elf aaneengesloten dagen (inclusief twee weekeinden) en wordt afgesloten met een individueel gesprek. Daarin evalueren we samen met jou je geschiktheid en je motivatie voor het onderwijs en maken we een sterkte-zwakte analyse in relatie tot je toekomstige docentschap.

Voordat je je kunt aanmelden voor de Crash Course dien je eerst een informatiebijeenkomst bij te wonen. Je kunt je hiervoor aanmelden via de agenda. Daarna kun je je aanmelden voor de Crash Course door je CV en motivatie te mailen naar info@schoolbureau.nl. Na het intake-/selectiegesprek wordt bepaald of je geschikt bent voor ons traject en word je ingedeeld bij een Crash Course.

18/01/2019
28/01/2019
Open Schoolgemeenschap Bijlmer, Amsterdam
1
op aanvraag