Innovatie op de onderwijsarbeidsmarkt
menu

Informatiebijeenkomsten Onderwijsarrangement

In samenwerking met Werkgevers Servicepunt Amsterdam (WSP) organiseert Het Schoolbureau informatiebijeenkomsten over het Onderwijsarrangement.

Op de informatiebijeenkomst leggen wij uit wat je kunt verwachten van het onderwijs, welke kennis en vaardigheden nodig zijn om een goed docent te zijn en welk perspectief een baan in het onderwijs u biedt. De ins en outs van het onderwijs, de opleidingsmogelijkheden voor het halen van een lesbevoegdheid en het  Onderwijsarrangement worden hier uitgebreid besproken.

Naast de projectleider van Het Schoolbureau is er ook een adviseur van het Werkgevers Servicepunt  aanwezig voor het beantwoorden van je vragen.

De bijeenkomst is alleen interessant voor deelnemers die minimaal een HBO- of WO-opleiding hebben afgerond, die nauw aansluit bij één van de volgende tekortvakken: Duits, Nederlands, klassieke talen, wiskunde, natuurkunde, scheikunde of informatica.

Bekijk de agenda voor de datum en locatie van de eerstvolgende informatiebijeenkomst en vul het contactformulier in om je op te geven. Deelname is gratis.