Innovatie op de onderwijsarbeidsmarkt
menu
schoolbureau-slider-hp5.jpeg
schoolbureau-slider-hp2.jpeg
schoolbureau-slider-hp3.jpeg
schoolbureau-slider-hp1.jpeg
schoolbureau-slider-hp1.jpeg - copy
previous arrow
next arrow

Leraar worden, leraar blijven

Werken in het onderwijs is werken aan de generatie van de toekomst. Daarom vindt Het Schoolbureau het beroep van leraar het mooiste dat er is. Vanuit een toekomstgerichte visie en gedegen kennis van de sector hebben wij een innovatieve aanpak ontwikkeld om de instroom, de mobiliteit en de kwaliteit op de onderwijsarbeidsmarkt te bevorderen.

Het Schoolbureau heeft zich gespecialiseerd in trajecten voor onervaren en onbevoegde docenten-in-spé; maar ook voor bevoegde (her)starters en ervaren docenten bieden wij bemiddelings- en coachingstrajecten op maat.

Coaching-on-the-job

Het Schoolbureau gelooft in continu leren. Daarom gaat onze bemiddeling altijd samen met coaching-on-the-job. Of je nu ervaren docent bent, net van start gaat in het onderwijs of de overstap naar het leraarschap nog wil maken: Het Schoolbureau begeleidt en ondersteunt. Wij zoeken niet alleen de perfecte match tussen leerkracht en school, maar bieden ook een op maat gesneden coachingstraject. Zo versterken (toekomstige) docenten hun positie op de arbeidsmarkt en kunnen scholen rekenen op bekwame, flexibele en toekomstbestendige professionals. En daar plukt de generatie van de toekomst de vruchten van.