Werken aan de generatie van de toekomst
menu

Specialisatiebijeenkomst “Roos van Leary & Transactionele analyse”

De hele dag ben je als leraar bezig het gedrag van de leerlingen zodanig te beïnvloeden dat er op een prettige en veilige manier gewerkt kan worden. Leerlingen reageren op jou en jij reageert weer op leerlingen. Jij wilt iets van je leerlingen en zij willen iets van jou. De hele dag door is er sprake van intensieve interactie.

De Roos van Leary en de Transactionele Analyse zijn modellen die je kunnen helpen. Ze geven inzicht in hoe je je eigen gedrag zodanig kunt sturen dat je in de interactie met je leerlingen doet wat je wilt doen en bereikt wat je wilt bereiken. Je bent zelf de basis.

Beïnvloed de ander, begin bij jezelf!

In deze specialisatiebijeenkomst over de Roos van Leary en de Transactionele Analyse wordt de theorie gekoppeld aan de dagelijkse praktijk. Je krijgt handvatten die je helpen zodanige keuzes te maken dat je prettig en effectief kunt anticiperen en reageren op  het gedrag van je leerlingen.

Het Schoolbureau organiseert maandelijks specialisatiebijeenkomsten  in het ondernemershuis Crataegus in Amsterdam. Inhoud van de bijeenkomsten wordt vastgesteld door de vragen en leerbehoeftes van de deelnemers. Wij geloven dat docenten zelfstandige professionals zijn die durven te vragen en continu leren. Deelname is gratis. 

28/02/2019
19.00 tot 21.00 uur
Ondernemershuis Crataegus, Meidoornplein 40, Amsterdam
30
gratis

aanmelden